Coachingu väärtus

Coachingu sessioonid toimuvad üldjuhul veebi vahendusel ja kestavad umbes 1 tund. Võimalusel ja kokkuleppel saame muidugi ka kohtuda. 
Tavapäraselt on kohtumised kahe nädala tagant, aga olenevalt teemadest ja perioodist kujundame sobivaima intervalli. Minu kogemusel ja üldine soovitus on minimaalselt 3-kuuline periood, sest muutused Sinu sees ja uued harjumused võtavad aega. Coachingu perioodil olen ka sessioonide vahepeal Sinu jaoks olemas, saame mõtteid vahetada kokkulepitud kanalite kaudu. 

Esmasel kohtumisel vaatleme hetkel Sinu eluteel olevaid teemasid ja ootusi, tutvume ja tunnetame sobivust üksteisega kui ka selles, kas coaching on see, mis võiks Sind toetada. Kui veel kahtled, siis allpool on lugemiseks minu kogemus coachinguga enne, kui seda õppima asusin ning milles väljendus coachingu väärtus minule.

Investeeri iseendasse

3 kuud

.

611 €

5 kuud

.

989 €

6 kuud

.

1111 €

Personaalne

hind kokkuleppel

*Kokkuleppel ka mitmes osas maksmise võimalus. 

Minu coachingu kogemus

Minu kogemus

Kas coaching on minu jaoks?

Esimesel tutvumisvestlusel tõin üles küsimuse: “Kas coaching on minu elu kutse?”. Selle kirjeldus täitis tingimused, mida ma els luua tahan.

∞ Saan inimesi aidata ja nende eduloost rõõmu tunda, seeläbi muutub maailm paremaks kohaks – kohaks, kus minule kallid inimesed elavad.

Mida ma ei osanud oodata? Seda, et iga sessioon, olgu see kui tahes argipäeva teemaline, viis mind lähemale vastuseleMõte mõtte haaval, tegu teo haaval olin ümber kujundamas oma mõttemustreid, uskumusi, harjumusi. Isegi argipäevased teemad kus ma ei teadnud, kuidas edasi, viis mind sammu lähemale eesmärgini. Asja välja rääkimine, kuulamine tagasipeegeldust ja siis mõistmine ning tegevus iga sessiooni lõpus muutsid mind inimesena. Muutsid minu ellusuhtumist, suhtumist probleemidesse, arvamustesse. Hakkasin enda seest tulevaid mõtteid üle kandma oma igapäeva otsustele ja tegevustesse.

Minu coach, Annika Sööt, oli mulle ka mentori eest ja minu coachiks kujunemine algas juba siis. Olles kogenud coachingut kliendina, menteena ja saanud põhjaliku väljaõppe oskan coachingu protsessi vaadata kõigist vaatenurkadest. Coach on justkui arengupartner, kellega koos on turvaline uudistada võimalikkusi ja astuda üle hirmudest.

Coaching on investeering iseendasse!

coachingu väärtus
coachingu väärtus

Mis on coachingu väärtus kliendile?

Minu kogemusel:
∞ saad rääkida oma mõtted ja need peegeldatakse ehk öeldakse Sulle tagasi – need on füüsilises maailmas, mitte Sinu peas ekslemas.. vahel Sa isegi ei saa aru, mida ütlesid, enne kui coach Sinu öeldu Sulle tagasi reflekteerib;
∞ vaikselt aga järjekindlalt kirjutad läbi tegevuste ja uute kogemuste üle oma vanad harjumused ja mõtteviisid;
∞ vastutuspartneri olemasolu, kellele Sa pole lihtsalt nagu sõbrale maininud, et teed midagi ära – olles pühendanud oma ressursid (aeg, raha) sessiooni ja Sinu seest tuleva info põhjal leidnud põhjendatud tegevused.. see on teistmoodi lubadus;
∞ usk enesesse ja oma unistuste täitumisse suureneb – sest miks ei peaks? Sa ju tegeled nende nimel juba sessioonides ja vahepealsel ajal.

Kirjuta mulle

Kirjuta mulle, ka siis kui kahtled kas mina võiks Sinu coach olla või kas coaching on Sinu jaoks, ja leiame lahendused.

Et meie kontakti algus oleks kiirem ja sujuvam, kirjuta mulle juba natukene endast, millised teemad Sul hetkel elus on, mis on Sind coachingu poole vaatama pannud.
Scroll to Top